Ik ga op reis en neem mee

Met het lanceren van de website en een facebookpagina is op 11 april jl. de reis van PAUL® officieel van start gegaan. De reis die ooit werkelijk is begonnen toen ik, Paul Roodnat, op 18-jarige leeftijd mijn eerste training volgde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het was de EST training van het Amerikaanse Centers Network. Wat ik me van deze training vooral herinner is dat ik één van de ruim 100 (!) deelnemers was, het erg lange dagen waren in de entourage van een oud Victoriaans hotel in hartje London en de uitkomst na 2 maal 4 dagen, THIS IS IT, was.

 

The 6 day

Drie jaar later heb ik de ‘advanced course’, ook wel ‘the 6 day’ genoemd, in upper state NY gevolgd. Uitkomst na 6 intensieve dagen op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en uiteraard spiritueel niveau was, THIS ISN’T IT……..Fuck them, was mijn eerste reactie. Ik wil concrete antwoorden! Die kreeg ik vooralsnog niet. Wel was mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling een feit. Wat ik toen nog niet wist, is dat daar mijn vertrekpunt was voor mijn loopbaan als coach. Vele trainingen, cursussen, coachings heb ik en zal ik zelf mogen ondergaan. Daarnaast zijn de nodige boeken op dat vlak door mij uitgediept. Vlieguren in de praktijk hebben mij echter het meest gediend. Het zelf ervaren als trainer/ coach in het bedrijfsleven hebben mij uiteindelijk gevormd. Het tegen weerstanden oplopen, het af en toe niet meer weten, en zeker ook de successen behalen.

 

Reisleider

Met PAUL® zet ik mijn (reis-) ervaring in en zal de focus vooral zijn om individuen en organisaties te ondersteunen in het bepalen, uitstippelen en bewandelen van hun ontwikkelpaden. Noem het een reisleider. Verschillende expertises uit mijn netwerk zet ik in om het (reis-) aanbod voor vele klanten mogelijk te maken. Natuurlijk zullen fysieke reizen, zoals trekkings naar de Himalaya, het Atlasgebergte, Bali en Spanje een belangrijk onderdeel vormen voor de ontwikkelprogramma’s binnen PAUL®. Het is tot nu aan toe een lange, mooie reis geweest die er aan vooraf ging om tot dit punt te komen. De reis wordt vanaf nu vervolgd en zal nog lang niet ten einde zijn. Het huidige vertrekpunt is PAUL®

 

IK GA OP REIS EN IK NEEM VOORAL MEZELF MEE.