Op pad, met PAUL® NAAR LADAKH

De bergen van de Himalaya roepen me weer!

Van 9 t/m 21 september organiseer ik daarom een tocht naar het noorden van India om in Aandacht en Stilte het pad te volgen dat niet alleen naar de hoogte van de toppen, maar ook naar de diepte in onszelf leidt. We vliegen via Delhi naar Leh om ons 6 dagen te laten samenvallen met ruimte, leegte, stilte, zodat wie we zijn en wat we verlangen zichtbaar, voelbaar en hoorbaar wordt.

Daar waar je door de hoogte letterlijk de adem wordt benomen en elke stap er toe doet, je wordt overweldigd door de weidsheid en de schoonheid van de natuur, waar je kan voelen hoe nietig je bent en dus ook wat er nou werkelijk belangrijk is in je leven, dáár zullen we ons laten leiden door een gids, paarden en onze innerlijke stilte.

Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt wanneer we niet ingrijpen in de stilte, geen vragen stellen, geen antwoorden geven, maar stil zijn en simpelweg de ene voet voor de ander zetten en ons tot rust en thuis laten komen in de natuur, in onze natuur? Ben je toe aan een nieuwe stap in je leven of aan een time-out voor bezinning? Ga mee!

Voor informatie of overleg:

bel: 0625249322 of mail:  paul@paulr.nl