ORGANISATIE ONTWIKKELING: RESULTAAT VANUIT VISIE

Leiderschap begint in de visie van PAUL® zoals een reis begint, met het neerzetten van de stip aan de horizon. Waar wil je heen, wat zie je als eindpunt voor je en belangrijker, waarom wil je daar juist heen?

Elke organisatie doorloopt in haar bestaan meerdere fases. Voor organisaties die de start van hun bedrijf net achter de rug hebben, biedt PAUL® ondersteuning in het verhelderen van de missie/visie om zodoende de fase van opschaling optimaal vorm te geven.

 

TEAMONTWIKKELING: RESULTAAT VANUIT VERBINDING

PAUL® helpt teams om daadwerkelijk de eenheid te zijn die nodig is om resultaat te boeken vanuit de door de organisatie gekozen strategie. Gaan we allemaal dezelfde kant op? Willen we allemaal hetzelfde? Waarin verschillen we van elkaar en waar vinden wij de verbinding?

Binnen de groei van organisaties is een goede samenwerking binnen het eigen team, evenals het samenwerken met aansluitende teams, de sleutel van het succes.

 

 3domeinen

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: RESULTAAT VANUIT VERTROUWEN

PAUL® laat je balanceren op de rand van angst en vertrouwen. Als jij daartoe bereidt bent loodst PAUL® je naar een bestemming die voorbij gaat aan angst. Het is aan jou of je de reis aandurft. Volg je werkelijk je eigen pad ? Lig je nog op koers? Sluit jouw visie aan bij jouw (werk) omgeving?

Handelen vanuit jouw eigen kracht vereist allereerst moed. Daarna is er lef en daadkracht nodig om vol vertrouwen de dingen te doen die bij jou passen, de juiste stappen zetten!

 

Vraag een online consult aan om eens te sparren!

Tijd voor een volgende stap?

Gratis online consult