We gaan voor een bijzondere Leiderschap reis naar Little Tibet: “Jouw weg naar de top”. Heb je het gevoel dat je op dit moment niet uit je leven haalt wat er in zit? Sta je stil? Verlang je naar een nieuw begin maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze reis naar de top met PAUL® iets voor jou!

Een reis die zorgt voor integratie van oude en nieuwe ervaringen en inzichten. Een reis die de weg opent voor een nieuwe vorm van persoonlijk leiderschap en verbinding, op verschillende niveaus. Eén waarbij jij de regie gaat leren voeren over het door jou te volgen (levens) pad. Een reis waarbij je absoluut antwoorden gaat krijgen op de vraag wat jouw leven in balans gaat brengen.

Ik neem je graag mee naar een plek waar je jezelf gaat en mag ont-moeten en waarin je letterlijk en figuurlijk meegezogen gaat worden naar een adembenemende hoogte. Twee weken weg uit de wereld waarbinnen je van alles van jezelf moet, omdat je denkt dat je omgeving dat van je verlangt. Tijd nemen om je te bezinnen op de vraag waar je leven werkelijk over gaat. Gun jezelf de ruimte om  jouw antwoorden in de verstilling te laten ontstaan en om jezelf weer te ontmoeten. Je kunt genieten van dit avontuur en tegelijkertijd reflecteren op levensvragen als, wie wil ik zijn, waarvoor ben ik bestemd en waar doe ik het voor. Ik beloof je, al deze vragen komen in deze reis voorbij.

Praktisch

Tijdens (en indien gewenst ook voor en na) de reis begeleid ik jou op het pad naar degene die je werkelijk wilt zijn zodat je inzichten krijgt in hetgeen je werkelijk te doen hebt. Indien je wenst, help ik jou voordat we daadwerkelijk op reis gaan, mee inpakken. We gaan dan, door middel van een (online) coaching gesprek, samen na wat jij uit de trip wilt halen.

Tijdens de reis gaan we via 2 dagen New Dehli en  3 dagen Leh richting het echte werk. Je gaat dan vervolgens tijdens een 7 daagse trekking naar het dak van de wereld. Je zult dan gaan ervaren wat het is om volledig bij jezelf te komen, te zijn en te blijven. Het zal  je inzichten geven die jou verder gaan brengen in het aardse leven thuis in West Europa. Ik zal je gedurende deze periode als coach begeleiden om alle ervaringen en inzichten te verhelderen  in relatie tot jouw reisdoel. Mijn werkwijze is geïnspireerd op het werk van o.a. SHIFT, Theory U, Covey en mijn eigen levens- en coachervaringen. Natuurlijk laten we ter plekke het Boeddhisme haar werk doen.

Om niet te vervallen in oude patronen, biedt ik je de mogelijkheid om een maand na thuiskomst, samen uit te pakken. Om, zoals Stephen Covey het verwoord heeft, de zaag scherp te houden! Tijdens deze sessie gaan we jouw inzichten vertalen naar een werkbaar plan, zodat je dit kunt integreren in je dagelijkse leven.

De trekking wordt gefaciliteerd door Paul Roodnat

Voor meer informatie kijk je op www.barefoottrack.be

Waar in de wereld?

Ladakh wordt ook wel Little Tibet genoemd. Het is één van de drie regio’s in het Noorden van India in de provincie Jammu & Kashmir. Ladakh met als hoofdstad Leh ((15.000 inwoners)heeft sterke fysische en culturele overeenkomsten met Tibet en wordt in cultureel en etnisch opzicht vaak tot Tibet gerekend vandaar dat met dit ook Little Tibet noemt.

Ladakh is het hoogste bewoonde gebied in de wereld en ligt ingeklemd tussen de Himalaya en de Karkorum gebergte.

Deze adembenemende, machtige bergketen is het resultaat van oerkrachten die elk menselijk voorstellingsvermogen te boven gaat, namelijk een trage botsing van twee continenten die 40 miljoen jaar geleden heeft plaatsgevonden, waarbij de Indiase Continentale plaat met een snelheid van 16 cm/jaar een afstand aflegde van 6000 km richting Euro Aziatisch continent. Gesteenten plooide zich en werden opgeheven tot het machtige Himalya-gebergte.