Door Paul’s aanpak en aandacht voor borging heeft het geleerde een duurzaam karakter gekregen.

Paul heeft gedurende de jaren 2013 en 2014 het MT van Delta Retail begeleid tijdens de organisatie- en cultuurtransitie, waarbij zijn kracht met name ligt in de persoonlijke benadering, het waardevrij coachen en het begeleiden zonder ” vooraf gedicteerde patronen” . Resultaat is een maatgevende Delta aanpak, gebaseerd op de logische combinatie van ieders persoonlijke drijfveren en de gezamenlijke (zakelijke) teamdoelen. Door Paul’s aanpak en aandacht voor borging heeft het geleerde een duurzaam karakter gekregen.

Jaap Rieter

Jaap Rieter is Project Leider Werkgroep Besparing at Metropoolregio Eindhoven programma Regionale Energie Strategie

Paul levert maatwerk en draait niet een standaard powerpoint af.

Van 2013 tot 2019 was Paul betrokken bij de verandering van een standaard support team (zo veel mogelijk standaard antwoorden versturen) naar het Team Klantbeleving dat zich écht inzet voor de klant. Paul leerde de medewerkers vanuit hun eigen kracht te communiceren in de taal die aansluit bij de betreffende klant. Wat mij vooral aanspreekt is dat Paul maatwerk levert en niet een standaard powerpoint afdraait.

Servaas Raedts
Servaas Raedts

Servaas Raedts was van 2013 tot 2019 Manager Klantbeleving bij Mijndomein. Tegenwoordig is hij werkzaam als trouwfotograaf en afscheidsfotograaf. Paul en Servaas hebben gezamenlijk het opleidingstraject Leiding Leren Geven opgezet.

Paul heeft mij en mijn collega’s geraakt

Paul ontmoette ik tijdens mijn eigen ontwikkelreis die hand in hand ging met de reis van ons team. Door iedereen te laten in zien wat zijn of haar talenten zijn en de weg te wijzen om inzicht te verkrijgen in elkaars gedrag, hebben we geleerd om gebruik te maken van elkaars talenten. Door de persoonlijke benadering van Paul, het waardevrij coachen, het begeleiden zonder “script” gecombineerd met groepsdynamisch coachen heeft hij mij en mijn collega’s geraakt.Eva Verheijen

Paul R coaching
Eva Verheijen

Eva Verheijen is Team Manager Debiteurenbeheer en Specials VFV bij UWV

Als je Paul inhuurt heb je een zeer betrokken partner

Vanaf 2010 werk ik samen met Paul en begeleidt hij sindsdien diverse leiderschapstrajecten in een veranderende omgeving tijdens een tal van reorganisaties. Hierbij verbindt hij cultuur en gedrag met de te volgen strategie. Hij daagt daarbij eenieder uit om een resultaat neer te zetten vanuit (persoonlijke) visie. Zijn jarenlange ervaring maakt dat hij in staat is om een dergelijk proces op een creatieve en daardoor flexibele wijze te begeleiden. Als je Paul inhuurt heb je een zeer betrokken partner die er alles aan zal doen jou en je organisatie de doelstellingen te laten bereiken. Zijn onderscheidend vermogen zit hem in de wijze waarop hij, het door hem ontwikkelde,  ‘Multi Level Leadership’ inzet. Op natuurlijke wijze weet hij alle lagen van de organisatie met elkaar te verbinden. Het is erg prettig samenwerken met Paul!

 
Paul R coaching

Jeroen de Graaf is Hoofd Externe Dienstverlening bij Gemeente Sluis